Nooit Meer Hard Werken

Ben je op zoek naar een manier om snel veel geld te verdienen en nooit meer te moeten werken, dan is dit niet het boek voor jou. 

Wil je meer voldoening en geluk uit een succesvolle werkdag halen en aan het eind van de dag tijd en energie overhouden om andere leuke dingen te doen, lees dan verder. Dit boek is jouw kans om nooit meer hard te werken.

 

In dit boek ontdek je hoe je in een halve dag meer kan bereiken dan de meeste mensen in een hele werkdag van 8 uur. Daarnaast ontdek je ook hoe je het werk uitdagender maakt en van routine klussen een groot avontuur.

Pas je deze kennis toe op je werkdag dan voer je het werk met nog meer plezier uit en word je een belangrijke schakel in het succes van jouw organisatie. De dagen vliegen voorbij en je gaat elke dag met een grote glimlach op je gezicht naar huis.

Een droombeeld? Het wordt werkelijkheid als je de kennis uit het boek ‘Nooit meer hard werken’ gaat toepassen. In dit boek ontdek je de stappen die nodig zijn om elke dag voldoening uit je werk te halen en tussendoor volledig ontspannen van de rest van je leven te genieten.

 

De belangrijkste onderwerpen die je in dit boek gaat ontdekken zijn:

 

  • Geniet van balans in je werk en verlaag de werkdruk
  • Verbeter de focus in je werk en je houdt elke dag tijd over
  • Wordt elke dag succesvol door je werk in flow uit te voeren
  • Maak je werk leuker, eenvoudiger en uitdagender
  • Werk in het hier en nu en heb het nooit meer te druk
  • Werk nooit meer hard in een team door precies te weten wat je samen wil bereiken

 

Of je nu ondernemer, manager, werknemer of zzp’er bent, Nooit Meer Hard Werken is ook voor jou weggelegd. Zo luiden we samen de nieuwe manier van werken in, waarin het niet alleen om resultaten gaat, maar vooral ook om de mensen die samen het werk met veel plezier en succes willen uitvoeren.

 

Leonard Smit (55) is auteur, spreker en trainer, en begeleidt in zijn bedrijf Nooit Meer Hard Werkenondernemers, professionals en teams naar grotere hoogten. Zijn ervaring als toptrainer in de golfsport bracht hem op dit spoor. Hij weet als geen ander moeilijke dingen makkelijk te maken en de meest complexe theorieën te vereenvoudigen naar simpel toe te passen modellen.